Κατασκευή custom ιστοσελίδας | DarkLabs
EN

Κατασκευή custom ιστοσελίδας

Overview

Στην DarkLabs κατανοούμε ότι κάθε επιχείρηση είναι μοναδική, γι' αυτό προσφέρουμε custom λύσεις κώδικα, φτιαγμένες από την αρχή και custom στις ανάγκες και τους στόχους σας. Γιατί όμως custom ιστοσελίδα αντί για προεγκατεστημένες πλατφόρμες όπως το WordPress, Joomla ή Drupal;

Deliverables

  • Custom ιστοσελίδες vs wordpress
  • Ταχύτητα και Επιδόσεις
  • Η Προσέγγισή μας στο SEO
  • Ασφάλεια
  • Επεκτασιμότητα

Custom ιστοσελίδες vs wordpress

Οι προεγκατεστημένες πλατφόρμες (π.χ. WordPress), αν και είναι εύκολες στην εγκατάστασή τους, συνήθως έχουν περιορισμούς, καθώς διαθέτουν χαρακτηριστικά και λειτουργίες που μπορεί να μη χρειάζεστε. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περιττή πολυπλοκότητα και καθυστέρηση φόρτωσης της ιστοσελίδας σας. Αντίθετα, μια custom ιστοσελίδα κατασκευάζεται από το μηδέν, είναι πιο εύκολη στη διαχείριση και φέρει μικρότερο κίνδυνο για επιθέσεις από hacker.

Ταχύτητα και Επιδόσεις

Οι custom ιστοσελίδες έχουν ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη, αλλά και την κατάταξη στη σειρά εμφάνισης των μηχανών αναζήτησης.

Η Προσέγγισή μας στο SEO

Η προσέγγισή μας στο Search Engine Optimization (SEO) είναι ολοκληρωμένη και αποτελεσματική, οδηγώντας το website σας στην πρώτη σελίδα της Google. Ενδεικτικές ενέργειες που ακολουθούμε είναι η εύρεση των κατάλληλων keywords (λέξεις-κλειδιά), η τεχνική βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας και η δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου και συνδέσμων.

Επεκτασιμότητα

Η επεκτασιμότητα αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα των custom ιστοσελίδων. Καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται και εξελίσσεται, η ιστοσελίδα σας πρέπει να μπορεί να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις. Με μια custom λύση κώδικα, η επεκτασιμότητα ενσωματώνεται στον σχεδιασμό από την αρχή. Είτε χρειάζεστε την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών, τη διεύρυνση του περιεχομένου σας, είτε την αντιμετώπιση μεγαλύτερης επισκεψιμότητας, η custom ιστοσελίδα μπορεί να αναβαθμιστεί εύκολα και ομαλά για να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας.

Ασφάλεια

Πολλές έτοιμες Πλατφόρμες, λόγω της δημοτικότητάς τους, συχνά γίνονται στόχος επιθέσεων από hackers. Αντιθέτως, επειδή οι custom ιστοσελίδες δε βασίζονται σε ευρέως χρησιμοποιούμενα πρότυπα, είναι λιγότερο πιθανό να γίνουν στόχος αυτοματοποιημένων προσπαθειών (brute force). Επίσης, σχεδιάζονται υλοποιώντας αξιόπιστες πρακτικές ασφαλείας, όπως η ασφαλής κωδικοποίηση, οι ασφαλείς πληρωμές και οι τακτικοί έλεγχοι.

Τα Έργα μας

  • Eshop
  • Web App
  • Website

Έχετε κάποιο νέο project;

Στείλτε μας μήνυμα και θα το υλοποιήσουμε!

cookie

Έχουμε cookies!

Περισσότερες πληροφορίες