Κατασκευή eshop | DarkLabs
EN

Κατασκευή eshop

Overview

Στην DarkLabs, κατανοούμε τη δύναμη της προσαρμογής. Αντίθετα από πλατφόρμες ανοιχτού λογισμικού (open source) όπως το WooCommerce ή το Magento, οι custom λύσεις προσφέρουν ασύγκριτη ευελιξία, επεκτασιμότητα και μεγιστοποίηση της απόδοσης με ασφαλείς πληρωμές (Stripe, PayPal, πύλες προς τράπεζες κ.ά.).

Deliverables

  • Εύκολη εισαγωγή προϊόντων
  • Κατασκευή eshop με SEO
  • Custom Κώδικας - απεριόριστες δυνατότητες
  • CMS για την κατασκευή Eshop

Εύκολη εισαγωγή προϊόντων

Στην DarkLabs έχουμε δημιουργήσει μια λύση εύκολης εισαγωγή δεδομένων μέσω XML, Excel, CSV ή άλλων αντίστοιχων μορφών αρχείων. Αυτή η δυνατότητα σας επιτρέπει να ενημερώνετε τον κατάλογο προϊόντων σας σε λίγα λεπτά, εξοικονομώντας χρόνο και κόπο. Είτε πρόκειται για προσθήκη νέων προϊόντων, είτε για ενημέρωση των τιμών είτε για αλλαγή των περιγραφών των προϊόντων, αυτή η δυνατότητα το καθιστά παιχνιδάκι.

Κατασκευή eshop με SEO

Κατασκευάζουμε eshop δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο SEO, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα και οι σελίδες σας είναι εύκολα εντοπίσιμα από τις μηχανές αναζήτησης. Από τη χρήση των κατάλληλων λέξεων-κλειδιών και των meta tags έως τη δομή του site και τη δημιουργία συνδέσμων (backlinks), εφαρμόζουμε μια σειρά από στρατηγικές SEO, για να βοηθήσουμε το eshop να καταταχθεί ψηλότερα στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και να προσελκύσει περισσότερους πελάτες.

Custom Κώδικας - απεριόριστες δυνατότητες

Χρειάζεστε σύνδεση του eshop σας με ένα σύστημα ERP; Κανένα πρόβλημα! Θέλετε έναν πλήρως εξατομικευμένο σχεδιασμό που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα της αγοράς; Σας καλύπτουμε! Θέλετε μια ειδική σύνδεση για τους πελάτες χονδρικής (B2B); Μπορούμε! Όπως επίσης μπορούμε να παρέχουμε ζωντανά στατιστικά για να μπορείτε να παρακολουθείτε το eshop σας. Οποίες και αν είναι οι ανάγκες σας, οι custom λύσεις μπορούν να τις ικανοποιήσουν.

CMS για την κατασκευή Eshop

Εκτός από την κατασκευή custom eshop, σας παραδίδουμε ένα πλήρως εξοπλισμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS). Το CMS σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε το eshop σας, από τη λίστα των προϊόντων και τις κατηγορίες έως τις παραγγελίες και τα δεδομένα των πελατών σας. Παράλληλα, έχετε πλήρη έλεγχο του eshop και τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε ενημερώσεις και αλλαγές όποτε το χρειάζεστε.

Τα Έργα μας

  • Eshop
  • Web App
  • Website

Έχετε κάποιο νέο project;

Στείλτε μας μήνυμα και θα το υλοποιήσουμε!

cookie

Έχουμε cookies!

Περισσότερες πληροφορίες