Διαγραφή δεδομένων AdFlow
Τελευταία ενημέρωση: 8 Οκτωβρίου 2026
Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στιγμή τη διαγραφή των δεδομένων σας από το AdFlow, μαζί με όσα λάβαμε από τη Meta (Facebook και Instagram) και τις άλλες πλατφόρμες που συνδέσατε.
Μέσα από το AdFlow
- Για μία πλατφόρμα: Συνδέσεις, επιλέξτε την πλατφόρμα και πατήστε Αποσύνδεση. Το διακριτικό πρόσβασης διαγράφεται αμέσως.
- Για μία επιχείρηση ή για όλο τον λογαριασμό: Ρυθμίσεις, Διαγραφή επιχείρησης ή Διαγραφή λογαριασμού.
Από το Facebook
Στο Facebook ανοίξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο, Ρυθμίσεις, Ενσωματώσεις επιχειρήσεων, επιλέξτε AdFlow και πατήστε Κατάργηση. Η πρόσβαση του AdFlow στους λογαριασμούς σας σταματά αμέσως. Για να διαγραφούν και τα δεδομένα που έχουμε ήδη λάβει, στείλτε μας και το email της επόμενης ενότητας.
Με email
Στείλτε email στο [email protected] με θέμα «Διαγραφή δεδομένων AdFlow», από τη διεύθυνση του λογαριασμού σας ή του λογαριασμού Facebook που συνδέσατε. Θα επιβεβαιώσουμε τη λήψη εντός 7 ημερών.
Τι διαγράφεται και πότε
Διαγράφουμε τα διακριτικά πρόσβασης, τα στοιχεία των λογαριασμών, σελίδων, pixel και καταλόγων, τα στατιστικά και τα δεδομένα καταστήματος που συνδέονται με εσάς. Η διαγραφή ολοκληρώνεται εντός 30 ημερών από το αίτημα, και σας ενημερώνουμε όταν ολοκληρωθεί. Κρατάμε μόνο όσα ο νόμος μας υποχρεώνει να κρατήσουμε, όπως τα τιμολόγια.
Περισσότερα στην Πολιτική απορρήτου AdFlow και στους Όρους χρήσης AdFlow.